Zutt Sales

Wij bieden een breed scala aan professionele sales-diensten:

  • Wij zijn in de mogelijkheid uw producten aan te bieden binnen ons uitgebreide netwerk van drogisterijen en parfumerieën.
  • Eveneens zijn wij in de mogelijkheid om voor een eerste contactmoment te zorgen bij de hoofdkantoren van drogisterij- en parfumerieketens.
  • Uiteraard worden ook onze eigen producten door onze organisatie in de Nederlandse markt geplaatst.
BUITENDIENST

Sales is een vak apart en wij beheersen dit als geen ander. Wilt u uw product of productlijn succesvol introduceren in de parfumerie en/of drogisterij?. Heeft uw huidige assortiment ondersteuning nodig van een ervaren sales? Wij zorgen er voor dat uw omzet gaat stijgen.

SALES HOOFDKANTOREN

Wilt u uw product of productlijn introduceren bij hoofdkantoren van parfumerie- en/of drogisterijketens? Wij hebben alle contacten paraat en staan u graag bij tijdens uw gesprekken.

ADVIESWERKZAAMHEDEN

Gaat u uw winkel verbouwen of heeft u persoonlijk en onafhankelijk advies nodig over routing, assortiment en indeling van uw winkel? Voor een schappelijk uurtarief komen wij in uw winkel persoonlijk advies geven. Wij zeggen waar het op staat en leunen op onze jarenlange ervaring in de parfumerie- en drogisterijwereld.

Alle salesdiensten die u nodig hebt, op één locatie.

We bieden een breed scala aan sales-diensten om op uw behoefte in ondersteuning aan te kunnen sluiten.

Alle sales-diensten die u nodig heeft onder 1 dak. Wij zijn gespecialiseerd in de parfumerie- en drogisterijwereld en hebben ruim 20 jaar ervaring. De bedrijven waar we mee samenwerken staan hieronder genoemd. Wilt u meer informatie? Bel ons!

Merken

Bent u geïnteresseerd in onze salesdiensten?

Wij helpen u graag!

Wij willen precies weten waar u behoefte aan heeft, zodat wij u de optimale oplossing kunnen bieden. Laat ons weten wat u wilt, dan nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak. We kunnen dan onder het genot van een kopje koffie de mogelijkheden voor een samenwerking bespreken.